GROVE RUNDSTYKKER

Disse rundstykkene baker vi hver tirsdag og torsdag. De er kjempesunne og går ned på høykant. De inneholder havregryn, frø og bønner som gir energi og viktige byggeklosser.

5 dl sammalt grov spelt
10 dl havregryn

12 - 15 dl spelt
2 dl sesamfrø
2 dl solsikkefrø

2 dl gresskarfrø, gjerne finhakket/knust

1 dl chiafrø

1 pk moste hvite bønner / kikerter
1,2 l vann
2 dl olivenolje
2 pk gjær / 3 ss
1 ss sukker
2 ss havsalt

Begynn med å legge havregryn og frø i litt varmt vann.
 Resten av det tørre, hold igjen på den fine spelten til det blir en lett og litt klissete deig.
Heves en halv time før du triller ut rundstykker som etterheves og stekes i 12 minutter på 225 grader.
Pensles med vann - strø gjerne frø på.